Mini Gathering KRK 1 '99

Holla.


This trip actually just about a month punya perancangan which is only 2 weeks preparatiion after confirmation daripada semua ahli kelas. 

And of course, idea aku la kan nak buat benda ni semua. 
Siapa yang cukup gila nak buat benda ni selain aku. Hahah.


Trip ni just a simple trip which is based on nama pun 'Mini Gathering'.
Just a day trip di Port Dickson dengan aktiviti simple but actually in the end gempak juga sebenarnya.

Potluck, Gift, Picture, Childish games, Food.. 

Agak mencabar sebab nak cari bus in a week within budget rm1000. Fuh, nasib baik jumpa and so far good condition juga bas dia even harga tak masuk akal, cuma aircond rosak at the first, tu je lah spoil dia sebab kacau timing program kita.

CONTACT BUS ;

ZEALA TRAVEL & TOURS SDN BHD

No. 3-2, JALAN REKO SENTRAL 6
REKO SENTRAL
43000 KAJANG
SELANGOR DARUL EHSAN

Telefon : 03-8730 1242
Fax : 03-8733 7370
Mobile: 017-2361883 Amie

EMAIL : info@zealatravel.com.my

WEBSITE : https://www.zealatravel.com.my/
Rate kami beri : 9/10


Harga kitorang dari TPG - Telok Kemang adalah RM850. 
Quite murah la sebab beberapa contact range harga sampai rm1150. 


Tak banyak benda pun kitorang buat and of course kalau trip aku mesti la bermewah mewahan sampai reserved kedai untuk makan malam. Hahah.

Malam tu makan di Ritz Delicious, Batu 8 Teluk Kemang (belakang Ancasa Hotel, sebelah Seri Ratu Hotel)

RITZ DELICIOUS

Alamat : Tanjung Tanah Merah, 71050 Port Dickson, Negeri Sembilan, Malaysia
Landmark : Seri Ratu Hotel, Ancasa Hotel, Balai Bomba Teluk Kemang

Telefon :

+60 13-251 6077
+60 17-626 1077

So far makanan dia boleh tahan dengan harga standard la kedai makan tumpuan tepi pantai. Tak mahal dan tak murah macam kedai depan rumah kau kat kampung tu. Hahaha.
.
.
.
Alhamdulillah, semua puas dengan Mini Gathering kali ni walaupun certain benda tak dapat kita nak jadikan realiti maklumlah, manusia hanya mampu merancang sahaja.
So far, aku sebagai pelaksana event pun ada rasa tak puas hati tapi overall, semua best lah



So, next our Mega Trip pula yang dah lama juga aku peram dalam Google Drive sejak beberapa tahun yang lepas. 

*** Album ***

[Gambar berada dalam kesulitan untuk diupload]



p/s : walaupun tak dapat nak repeat soul yang ada masa Trip Perak 2014 , dengan pelbagai halangan yang menduga, kami masih gembira dengan apa yang ada. Semoga kasih akan terus berkekalan.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 Comments:

Post a Comment

Setiap Kata Itu Adalah Doa,, :)